Ceramic coating

Wiki Article

Is het beschamend als jij de deur opent? Wij boenen je honda van links tot rechts tot elk deel weer straalt. Hagel doet je fiat weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na alsmaar buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk logisch, maar geen probleem, wij geven die fraaie schittering weer terug. Voor het fraaiste resultaat zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Met alleen de betere producten te gebruiken en de grootste zorg leveren we jouw auto weer af. Zie op onze bedrijfswebsite vele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen.
In volle pas komen de buren naar je toe met de vraag of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Het is je ongetwijfeld eens overkomen, je rijd naar de verjaardag van je oom en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Jammer, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om nogmaals in een glansrijke auto te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar is een andere techniek voor. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer de helderheid die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. En vanzelf sprekend die kleur, honderd procent opgebloeid.

Super mooi toch al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mij voor de deur stond? Dit wordt verkregen met nano-coating en dit is wat wij ook doen, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Nano-coating is een transparante laag over de huidige autolak heen, dit geeft op z'n minst twee jaar extra bescherming aan je voertuig. Het is van belang is dat de heilige koe eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze behandeling hebben waterdruppels en viezigheid geen grip meer op je lak, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Bovendien de binnenzijde van je heilige koe kunnen we geheel zuiveren zodat je nogmaals met een lekker gevoel de heilige koe in stapt. Wij maken alles binnen het interieur netjes, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze minder fatsoenlijk als dat de bedoeling is. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een vies interieur. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Duizenden liefhebbers vinden een nieuw aangeschafte Mercedes lekker geuren, spijtig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. We gaan niet overheersen met een nieuwe aangenaam ruikende geur, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer prettig ruikt.

Ook een compleet pakket afnemen kan, dan maken we je bolide van binnen en buiten brandschoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Ook is het best verstandig om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bijvoorbeeld een taxibedrijf. Nadat je jouw heilige koe netjes hebt terug gekregen weten wij het op prijs te stellen als je ons bijvoorbeeld bij je vader wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef onze website een bezoek zodat je nog veel meer voorlichtingen kan verkrijgen.

Hoop je dat niemand kijkt als jij de deur opent? Wij poetsen je bmw net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je Bmw faal eruit doet zien komt door storm, de invloeden van buiten geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij zetten ons compleet in zodat dat de fantastische glans die je bolide ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor de fraaiste uitslag zullen we de gelakte laag weer als nieuw maken. Met sterke middelen en de grootste meesterschap krijg je de bolide weer in glanzende staat terug. Wil je wat afbeeldingen zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze webpagina.
Binnen de kortste keren komen de buren naar je toe om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet gespaard gebleven, dan ben je een stukje aan het rijden en voor je het weet heb je allemaal krassen opgelopen door fijne steentjes. Jammer, er valt spijtig genoeg niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Al die schadeplekken maken de kleur gelijk wazig, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een sprankelende heilige koe te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar is een andere techniek voor. Na onze polijstbehandeling zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of steentjes weer honderd procent verdwenen. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is als nieuw.

Super mooi toch al die glimmende auto's die glanzen in het zonlicht of onder straatverlichting? Dat je een magazine aan het bestuderen bent en zoiets hebt Klik hier van dat is wel erg begeerlijk? Dit wordt verkregen met glas-coating en dit is wat wij ook doen, dus jouw vierwieler kan net zo vlekkeloos worden. Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een extra ondersteunende laag over je momentele laklaag heen die nog lange tijd blijft zitten. Alvorens de nano-coating kan worden aangebracht behoort de auto een schone en gladde autolak te hebben om het middel te laten zitten. Na deze nano-coating hebben waterdruppels en vuil geen houvast meer op je laklaag, je vierwieler blijft helemaal droog.

Wil je de binnenkant van je Ford laten vernieuwen zodat deze weer als nieuw is? Gesoffeerde stoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo schoon of als het net uit de fabriek komt. Maak je veel kilometers dan is deze minder schoon als dat je zal willen. En wie wilt er nu gezien worden met een vies interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Nissan net bij de auto dealer had opgehaald? Alle onprettige geurtjes die in het interieur zitten verscholen halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bedrijfswagen compleet van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Ook bestaat er een optie om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw bestelbus fatsoenlijk kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je zoon wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar eens bij ons langs.

Report this wiki page